Stappenplan

Op een natuurlijke manier je gezondheid verbeteren

Heldere aanpak voor een behandeltraject op maat

Voor een behandeltraject in mijn praktijk aan huis werk ik graag via een aantal vaste stappen. Zo weet je zelf ook waar je op kunt rekenen. Na het maken van de afspraak voor het intakegesprek zal ik je in het eerste gesprek een toelichting geven op mijn werkwijze.

Stap 1 – Formulier invullen
Wanneer je een consult aanvraag hebt gedaan, krijg je mogelijk een link per email toegestuurd naar het intakeformulier. Het is de handig om deze zo snel mogelijk (maar uiterlijk 5 dagen voor de intake) in te vullen.

Stap 2 – Eerste consult
Tijdens het eerste consult brengen we samen jouw situatie in kaart en leren we elkaar kennen. Ik ben nieuwsgierig naar de persoon achter de klachten. Hierbij maken we gebruik van het vooraf ingevulde intakeformulier en een uitgebreide anamnese. Waar nodig maken we ook eventueel gebruik van een bloed- of darmonderzoek.

Stap 3 – Oorzaak van klachten achterhalen
Door het verzamelen van relevante informatie kunnen we een goed beeld krijgen van de werking van jouw spijsvertering, hormoonhuishouding en metabole flexibiliteit. Vervolgens leggen we de verbanden uit tussen de verstoorde werkingsmechanismen en jouw klachten en wordt duidelijk wat er aan de hand is.

Stap 4 – Therapieplan opstellen
Als voor jou helder is waar de oorzaken van de klachten zitten, stellen we in goed overleg een therapieplan op. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en je huidige leefsituatie. Een therapieplan bevat adviezen op basis van OERsterk en kPNI therapie.

Stap 5 – Betaling
Na elk consult reken je af per pin of contant. De factuur ontvang je per mail. Meer informatie over vergoedingen lees je op de pagina vragen & antwoorden.

Stap 6 – Vervolgconsult(s)
Voor een duurzaam effect zijn mogelijk meerdere consulten nodig. Ik zal dit persoonlijk met je bespreken. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang en wordt het therapieplan zo nodig bijgestuurd.

Stap 7 – Geschillen
Heb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Laat het mij altijd weten via het contactformulier. Alleen dan kunnen we er samen iets aan doen. Lukt het om wat voor reden niet om tot een bevredigende oplossing te komen dan kun je terecht bij de Geschillen Alternatieve Therapeuten (GAT).

Gediplomeerd therapeut

Aanpak waarin de mens als één geheel centraal staat. Vanuit ons vak vinden we het van het grootste belang om ieders gezondheid te optimaliseren en preventief bezig te zijn ter voorkoming van ziekte.

Aangesloten bij:

Kom in contact

06-52550419
info@oerbalans.nl
Lege Hearewei 41
9051 LG Stiens
KvK: 88905195

OERBALANS