Intakegesprek

Op een natuurlijke manier je gezondheid verbeteren

Intakegesprek

Het eerste consult bestaat uit de voorbereiding, het intakegesprek en de uitwerking ervan. Tijdens dit eerste consult gaan we jouw ‘klachten’ inventariseren. Vervolgens ga ik dit uitwerken en stel ik een persoonlijk plan van aanpak op. Tijdens het tweede gesprek ga ik dit plan met je doorspreken. Het is afhankelijk van je klacht hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Tarieven en vergoeding

Het eerste consult kost € 100,- per uur, elk vervolgconsult is € 75,- per uur. Zorgverzekeraars vergoeden soms gedeeltelijk de kosten van een behandeling. Dit is afhankelijk van het aanvullende pakket dat je hebt. Lees er meer over op de website van Zorgwijzer. Natuurlijk kijk ik graag met je mee.

Intakegesprek inplannen

Alles begint met een eerste stap. Die ga je met mijn hulp zetten. Vul het onderstaand intakeformulier in om direct een afspraak in te plannen. Heb je na het lezen van deze informatie vragen? Voel je welkom en neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Je krijgt altijd binnen 48 uur een reactie!

Gediplomeerd therapeut

Aanpak waarin de mens als één geheel centraal staat. Vanuit ons vak vinden we het van het grootste belang om ieders gezondheid te optimaliseren en preventief bezig te zijn ter voorkoming van ziekte.

Aangesloten bij:

Kom in contact

06-52550419
info@oerbalans.nl
Lege Hearewei 41
9051 LG Stiens
KvK: 88905195

OERBALANS