kPNI

Samen op zoek naar de oorzaak van de oorzaak

 • Praktijk aan huis
 • Oplossingsgerichte aanpak
 • Persoonlijk plan op maat
 • Enthousiast en oprecht

Wat kan ik met kPNI

kPNI staat voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie en brengt natuurgeneeskunde en de meer conventionele geneeskunde bij elkaar. Het is geen alternatieve geneeskunde maar een zogenaamde ‘evidence based wetenschap’ met als motto ‘De enige echte geneeskunde, is geneeskunde die werkt’. Binnen kPNI komen verschillende disciplines bij elkaar, denk aan psychologie, neurologie, immunologie, endocrinologie, orthomoleculaire geneeskunde en epigenetica. Ook kijken we naar de levensstijl van de persoon en hoe deze dagelijks functioneert. De verschillende inzichten worden samengebracht om helder te krijgen hoe klachten zijn ontstaan.

Lees meer

Waarvoor wordt kPNI ingezet

Een kPNI traject is voor veel klachtenbeelden van nut en is een goed alternatief óf een waardevolle aanvulling op de meer traditionele geneeskunde. De kracht zit in de goede samenwerking tussen alle verschillende disciplines.

 • Aanhoudende ontstekingen (darmen, gewrichten, pezen, huid, etc.)
 • Allergie/eczeem
 • Chronische aandoeningen / auto-immuunziekten (bijv. CVS, IBD, fibromyalgie, reuma, diabetes, obesitas, ziekte van Crohn, collitis ulcerosa)
 • Advies voor het verbeteren van leefstijl en gezondheid
 • Aanhoudende problemen met de energiehuishouding uitend in bijv. vermoeidheid, slaapproblemen, etc.
 • Stemmingswisselingen, depressie, concentratiestoornissen, etc.
 • Gezondheidsproblemen waar meerdere aandoeningen aan ten grondslag liggen
 • Klachten die onvoldoende resultaat hebben gehad middels andere therapievormen

Vanuit ons vak kijken we niet alleen naar de symptomen maar juist naar de ontstaansgeschiedenis daarvan. Omdat ieder mens uniek is en zijn eigen verhaal heeft is een individuele aanpak nodig zo ben ik van mening.

Maak kennis met Coby

Even voorstellen..

Contact opnemen

Geheel vrijblijvend

Hoe ga ik te werk

Als OERsterk coach en kPNI therapeut beschik ik over gedegen kennis op gebied van stress en de regeneratie van werkingsmechanismen in het lichaam. De energie van de mens staat centraal. “It’s all about energy”. In mijn aanpak neem ik zaken als voeding, beweging, geestelijke gezondheid en algeheel welzijn mee. We kijken niet alleen naar het hier en nu maar gaan verder terug en maken een soort van storyboard van je persoonlijke ontwikkeling vanaf kind zijn tot nu. Hoe ziet je levensstijl er vandaag uit, ook dat wil ik inzichtelijk maken. Dit betreft dan bijvoorbeeld voeding, vochthuishouding, stress, je bioritme en de mate van lichaamsbeweging. De analyse wordt aangevuld met gerichte vragenlijsten en zo eventueel aanvullend medisch onderzoek doen. Mijn behandeling kan worden gezien als een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Wanneer nodig, en uiteraard alleen in overleg, kan het voorkomen dat ik contact opneem met jouw huisarts cq. specialist.

Lees meer

Geaccrediteerde opleiding

Het opleidingsinstituut van PNI Europe waar ik mijn opleiding volg heeft onlangs de toonaangevende HBO SNRO erkenning behaald. SNRO staat voor Stichting Nederlands Register voor Opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg.

 • SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van beroepsopleidingen en opleidingsinstituten voor integrale en complementaire gezondheidszorg.
 • SNRO toetst en beoordeelt de kwaliteit en het kwaliteitsbeleid van de opleiding(en) en opleidingsprocessen van opleidingsinstituten op HBO niveau.
 • Door SNRO beoordeelde opleidingen, cursussen en modulen ontvangen een SNRO kwaliteitskeurmerk en worden ingeschreven in het Register van opleidingen van SNRO.
Lees meer
Intake aanvragen

Direct aan de slag

Veelgestelde vragen

Meer informatie

Tarieven en vergoeding kPNI behandelingen

Het eerste consult kost € 100,- per uur en elk vervolgconsult is € 75,-. Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek, inclusief de voorbereiding en vervolgens de uitwerking ervan. Tijdens dit eerste consult zal ik samen met jou de ‘klacht’ of ‘klachten’ in kaart brengen. Vervolgens ga ik dit uitwerken in een persoonlijk plan van aanpak. Tijdens het tweede gesprek gaan we dit plan met aandacht bespreken en volgt er een concreet behandeladvies. Het aantal behandelingen is natuurlijk afhankelijk van de (ernst) van je klachten. Omdat het een erkende behandeling is én omdat ik ben aangesloten bij Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals (NWP) / kwaliteitsregister RBCZ, kun je afhankelijk van je zorgpakket in aanmerking komen voor een vergoeding door de zorgverzekeraar. Ga voor meer informatie naar de website van Zorgwijzer.nl 

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Kom dan nu in actie. De eerste stap is de belangrijkste, daarna zal ik er voor je zijn en gaan we samen aan de slag. Heb je vragen? Voel je welkom en neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Je krijgt altijd binnen 48 uur een reactie!

Gediplomeerd therapeut

Aanpak waarin de mens als één geheel centraal staat. Vanuit ons vak vinden we het van het grootste belang om ieders gezondheid te optimaliseren en preventief bezig te zijn ter voorkoming van ziekte.

Aangesloten bij:

Kom in contact

06-52550419
info@oerbalans.nl
Lege Hearewei 41
9051 LG Stiens
KvK: 88905195

OERBALANS